Rècord de participants i èxit absolut del primer torneig de Beach Tennis 2022

0
    34

El primer torneig de la temporada al Badalona Beach Tennis va superar qualsevol previsió per part del club badaloní. Amb 182 participants i 15 pistes a la platja del Pont del Petroli, la jornada de tennis platja va ser tot un èxit absolut a la ciutat.

El bon temps després d’un mes de març horrible amb pluja i fred va ser la cirereta al primer torneig de la temporada de tennis platja a Badalona. Tot i que divendres 8 va començar el muntatge al Passeig Marítim, no va ser fins dissabte 9 quan va començar el torneig.

60 persones participants en tres categories van inaugurar la jornada de dissabte: individual masculina, individual femenina i doble mixtes.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, es va apropar durant el matí de dissabte i es va sorprendre de la gran participació i organització del torneig.

Diumenge 10 va ser la jornada important del cap de setmana, amb 122 participants: 29 parelles femenines i 32 parelles a la categoria masculina. Un rècord de la federació al primer torneig de l’any. L’absència de vent va ser un altre factor que va ajudar a gaudir del gran nivell de tennis platja que hi ha a ciutat.

Àlex Albors i Gerard Torres van ser els guanyadors dels dobles masculins , amb Àlex Moya i Marc Filella com a finalistes i les participants ucraïneses Olena Kyrpot i Kateryna Yegoreychenco en categoria de dobles femenina, amb Tania González i Alicia Roca com a finalistes.

Sergi Ventura va ser el campió individual i Àlex Moya el finalista i Carla Retamal la campiona individual i Bruna Correa la finalista.