Rival europeu que ja ha perdut massa

  0
  Brandon-Paul-acb.jpg

  05/02/2016 – El FIATC Joventut es desplaça al Príncipe Felipe amb tots els seus efectius a disposició de Salva Maldonado.

   

  El bon nivell exhibit per la Penya en la visita del Movistar Estudiantes a l’Olímpic (75-58) ha encoratjat encara més l’equip per mirar amb optimisme els pròxims compromisos.

   

  Diumenge (12:30h per Movistar+), el FIATC Joventut visita el Príncipe Felipe, feu on intentarà millorar la seva onzena plaça actual (8/10). La Penya ha guanyat els darrers tres duels oficials jugats contra el CAI; l’últim de forma agònica, gràcies a una gran recuperació de Goran Suton i a un triple estratosfèric convertit per Brandon Paul (71-70).

   

  Amb cinc triomfs i 13 derrotes a la lliga, el pròxim rival del FIATC Joventut és un dels dos clubs de l’ACB que marca la permanència. Jugant al Príncipe Felipe, la plantilla dirigida per Andreu Casadevall només ha pogut guanyar tres encontres, dada que explica la seva situació classificatòria.

   

  Malgrat patir molt en la lliga regular, el CAI està exhibint un bon rendiment al Last32 de l’Eurocup (és segon del grup N). En els dies previs a rebre el FIATC Joventut, els aragonesos serien capaços de derrotar el Galatasaray (85-68), segurament un dels blocs més potents de la segona màxima competició continental.

   

  És evident, doncs, que la plantilla de Salva Maldonado s’ha de preparar per patir, sobretot a l’hora d’aturar el físic vermell. Joan Sastre (11.3 punts, 3.6 rebots, 2.1 assistències i 12.8 de valoració), Stevan Jelovac (12.7 punts, 4.1 rebots i 12.8 de valoració) i Henk Norel (10.9 punts i 5.5 rebots i 12.8 de valoració) són els jugadors del CAI amb millors números, tot i que l’equip de Casadevall presenta algunes variacions en relació a la primera volta.

   

  L’arribada del ‘gegant’ del CSKA Viacheslav Kravtsov (9.2 de valoració) ha afegit encara més potència al seu joc interior, mentre que el canoner Jordan Swing (MVP de la LEB Or) també ha fitxat per tal d’ampliar el seu ventall d’opcions exteriors.