Salva Maldonado: “Cal afegir els dos nous al ritme de l’equip”

  0
  57
  salva.JPG

  06/09/2015 – El tècnic del FIATC Joventut no vol extreure moltes conclusions del primer partit de pretemporada, ja que l’equip acumula poques sessions a pista.

   

  El FC Barcelona Lassa s’ha endut el primer test de pretemporada contra una Penya en estat de proves. Amb només quatre entrenaments de pista, el conjunt verd-i-negre ha competit a bon nivell contra l’equip de Xavi Pascual, tot i concedir massa triples (86-77).

   

  “Portem només quatre dies d’entrenament. Ens hem dedicat a fer cinc per cinc contra un rival, però en un escenari de partit de pretemporada”, declarava el tècnic verd-i-negre.

   

  Analitzant el derbi disputat a Sant Julià contra el Barça, Salva Maldonado es mostrava optimista. “En alguns aspectes crec que hem estat a un bon nivell i en d’altres estem on toca. Ara intentarem assimilar les càrregues de treball en situacions reals com la del partit d’avui. Marxo content amb la feina feta”, apuntava l’entrenador adrianenc.

   

  Sobre les actuacions de les dues noves incorporacions, Maldonado demanaria paciència. Tot just fa una setmana que s’han incorporat al grup i els cal més rodatge.

   

  “L’Albert Sàbat esperem que ens doni les coses que estem veient als entrenaments. Avui li ha costat una mica més, però volem que ens aporti dinamisme, tir de tres i coneixement del bàsquet d’aquí”, afirmava el tècnic sobre l’actuació del base.

   

  “Volem que l’Ousmane vagi absorbint coses i que es recuperi. Ha arribat una mica cansat dels Estats Units. Té molta feina per davant, perquè l’equip va a un ritme concret”, afegia Salva Maldonado al voltant de l’adaptació del pivot.

   

  Abans de tornar cap a Badalona, el tècnic verd-i-negre deixaria ben clar quina ha de ser la preocupació principal del grup en aquests moments.

   

  “Cal afegir els dos nous al ritme de l’equip. Esperem que Drame segueixi acoblant-se als companys, als sistemes i a la forma de jugar d’aquí”, valorava Salva Maldonado després del primer partit de preparació.