Salva Maldonado: “Ens ha mancat consistència”

  0
  Salva-Maldonado-en-la-rueda-de_54379864609_54115221154_600_396.jpg

  16/11/2014 – El tècnic del FIATC Joventut lamenta la falta de tensió defensiva que la Penya va patir a Andorra i es queixa del triple concedit a David Navarro al límit del segon quart.

   

  La Penya va encaixar ahir al vespre contra el MoraBanc Andorra la tercera derrota del curs (84-81), tot i anar guanyant per deu punts de diferència durant el tercer quart.

   

  “Ens podem quedar amb l’última jugada de la primera part. Al final ha resultat definitiva. No hi ha instant replay i no s’ha pogut veure que era fora de temps, com s’ha demostrat després”, comentava Salva Maldonado a RCB després del partit.

   

  “La part positiva és que hem fet coses per estar per davant en el marcador. Hem fet minuts de bon bàsquet, però ens ha mancat consistència per intentar no arribar a aquest final ajustat”, assegurava el tècnic verd-i-negre.

   

  Per Maldonado, la Penya va tenir “jugades per endur-nos el partit i no les hem aprofitat. El final ha estat de creu. No hem fet les coses per guanyar”.

   

  Fent una valoració del treball defensiu de l’equip, el tècnic de la Penya es mostrava força descontent amb diverses errades puntuals. “La nostra defensa ha estat tova. Ens han fet cistelles a sota bàsquet per errades molt individuals. Sembla que quan vas guanyant de vuit o de deu punts això no importa, però al final s’ha demostrat que sí”, manifestava Salva Maldonado.

   

  “Aquests petits detalls poden no ser definitius, però si deixes que el rival es fiqui dins del partit amb el seu públic a favor… Hem entrat en un cara o creu en els últims tres minuts i l’Andorra ha estat millor”, resumia l’entrenador adrianenc.

   

  Salva Maldonado també va lamentar que els jugadors no aprofitessin una dinàmica de partit favorable per intentar sumar el tercer triomf consecutiu. “Ens ha faltat una mica de tensió defensiva. Hem perdut una mica de tensió en els entrenaments al llarg de la setmana”, afirmava el tècnic.

   

  Segons Maldonado, el FIATC Joventut no es va posar a fer “tres bones defenses seguides” quan va disposar d’un avantatge clar. “Quan hem començat a fallar en atac, ells ens han agafat. Ens hem basat més en l’atac que en la defensa”, va sentenciar el tècnic verd-i-negre. 

   

  A continuació, s'adjunta el frame del resum del partit que demostra que el triple anotat per David Navarro al límit del segon quart era fora de temps. Aquesta cistella va suposar el 39 a 40.