Salva Maldonado: “Ens han fet un KO”

  0
  27
  tSMA8q4.jpg

  22/12/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut reconeix el mal moment que viu l’equip, després d’encadenar la sisena derrota consecutiva contra el MoraBanc (79-90).

   

  Amb sinceritat i sense eludir els problemes. Salva Maldonado és un tècnic que mai s’amaga; ni en els triomfs ni en les derrotes. Un cop certificada la setena desfeta de la temporada, l’entrenador de la Penya passava revista del moment que viu el conjunt verd-i-negre.

   

  “Andorra ha jugat un gran partit, molt consistents i molt regulars. Nosaltres hem tingut un primer quart bo, però ens hem precipitat en algunes accions. En general, la primera meitat ha estat igualada”, declarava l’entrenador adrianenc en primera distància.

   

  “L’Andorra ens ha dominat clarament a la represa. La seva defensa s’ha imposat i ens ha generat molts dubtes. L’equip ha patit molt durant la segona part”, afegia tot seguit el tècnic del FIATC Joventut.

   

  Segons Salva Maldonado, l’equip badaloní estaria “molt tou en defensa”, veient-se clarament “afectat pels triples” anotats pel MoraBanc. “El rival ha jugat amb molta experiència i ha gestionat molt bé el rellotge. Ens hem descompost”, reconeixia.

   

  “S’ha vist una cara de l’equip que no s’havia vist fins ara. Hem perdut el to defensiu des de fa tres o quatre partits. No tenim confiança i no tenim equilibri”, valoraria també durant la roda de premsa post-partit.

   

  En relació a si l’equip està en crisi, Maldonado oferiria la seva particular visió del moment que viu la plantilla badalonina. “Amb les cinc derrotes, jo no veia una crisi a nivell esportiu. Avui tinc dubtes. Quan et veus inferior al rival, això et deixa molt tocat. Avui ens han fet un KO. Ens hem d’aixecar”, declarava l’entrenador.

   

  Abans d’abandonar la sala de premsa de l’Olímpic, Maldonado deixaria clar què necessita la plantilla del FIATC Joventut. “Necessitem agafar oxigen mentalment. Com sigui. Vull veure com reacciona l’equip davant d’aquest problema”, afirmava el tècnic adrianenc.