Sant Josep i Sant Andreu s’estrenen; Minguella i Círcol punxen

0
    33

7/10/2014 – El Sant Josep passa dels 100 punts en la visita a Horta i el Sant Andreu guanya tot i jugar sense bases. La Minguella té el triple de la victòria en un camp complicat i el Círcol dóna massa facilitats a Viladecans

El Sant Josep s’estrena amb un festival ofensiu

Primera victòria del Sampep aquesta temporada i quina victòria: guanyant de 40 punts al camp de l’Horta i passant dels 100 punts.

Pels de Víctor Cruz era el segon partit de la temporada i van sortir a per totes després de la derrota a casa davant l’Esparreguera. Amb transicions ràpides i un gran encert d'Àngel Garcia al primer quart, el Sant Josep va agafar les primeres diferènces (11-28). Al segon quart l’Horta va reaccionar amb una zona 2-1-2 i la falta d’encert va reduir les diferències al descans (32-35).

A la represa els locals van seguir amb la zona però els parroquials va recuperar l’encert amb 5 triples consecutius de Xavi González i un atac cada vegada més ràpid que va portar avantatges de fins a 30 punts. Tot i que l’Horta va endurir el seu joc, el festival ofensiu del Sampep va seguir fins a arribar als 101 punts.

Sant Josep i Sant Andreu jugaran aquest dijous a les 21.30h a Ausiàs March el partit endarrerit de la primera jornada.

El Sant Andreu s’estrena a casa

El Sant Andreu també va sumar la primera victòria amb un partit molt seriós a casa i superant les baixes dels dos bases, Riera i Balcells.

L’equip va sortir molt concentrat i ja als primers minuts agafava les primeres avantatges a base de triples (9-3).  El rebot ofensiu (13) i el paper de Cid i Pulido sota cistella van fer que l’equip s'arribés al descans amb 9 punts d’avantatge.

A la represa, els de Víctor Carrasco van portar el ritme del partit amb avantatges per sobre els 10 punts fins el 70-61 final. El Sedis mai va marxar del partit però els 18 punts de Quim Zudaire van ser claus en un partit on la plantilla estava curta d’efectius.

La Minguella competeix en un camp molt complicat

Els blaus es van trobar un partit molt dur davant un dels rivals més complicats del grup, els Lluïsos. La primera part va ser molt igualada, però a la represa van estar 6 minuts sense anotar i els Lluïsos van marxar de 12.

A l’últim quart, Pere García va apostar per una zona que va donar els seus resultats: la Minguella va trencar el col·lapse ofensiu i va arribar al final del partit amb opcions.

Els tirs lliures van ser claus als 2 minuts finals amb la Minguella en bonus i els Lluïsos no. Tot i així, van tenir el tir de la victòria, però no va entrar ni el llançament ni el triple després del rebot ofensiu.

Tot i la derrota la Minguella va demostrar al camp dels Lluïsos que està en la bona línia i que l’equip està creixent. Ara volen confirmar el pas endavant guanyant aquest proper dissabte, a les 19.15 a Casagemes contra el Castellbisbal.

Massa errors del Círcol a Viladecans

Primera derrota del Círcol després de guanyar els dos primers partits. A Viladecans l’equip no va estar encertat en atac i va concedir massa facilitats en defensa.

Els de Cesc Castellet es van trobar una defensa en zona des del principi de partit però els badalonins no van aprofitar tirs còmodes per anotar a prop de cistella. La defensa tampoc va estar a l’alçada dels altres partits i només van fer 3 faltes a la primera part. Tot i no controlar el marcador van arribar al descans amb un igualat 33-30.

A la represa la defensa va millorar i el Círcol pot donar la volta al marcador amb cistelles fàcils al contraatac. Però la lesió per un cop al pit d’Àlex Medio al final del tercer quart va tallar la remuntada. Tot i les dificultats dos triples posen l’empat a 53. El partit arriba igualat a l’últim minut però una antiesportiva molt rigorosa a 50 segons del final fa decantar la balança a favor del Viladecans.

El proper partit del Círcol és contra els Lluïsos, líder invicte d’aquest grup. Serà diumenge a La Plana a les 17.45h.