Savané: “Hem de ser soldats en una mateixa batalla”

  0
  46
  1415_JOV-FCB (16).jpg

  17/02/2015 – El segon capità del FIATC Joventut ha utilitzat aquesta expressió bèl·lica per manifestar l’actitud que ha de mostrar l’equip per tal de fer un bon paper a Gran Canària.

   

  Seriós i visiblement afectat pel mal resultat que la Penya va sumar contra el FC Barcelona (61-99), Sitapha Savané no ha amagat les seves ganes de tornar a vestir-se de curt per demostrar coses.

   

  “Tinc ganes de jugar el pròxim partit, després d’una derrota que ens ha fet molt mal. Això ens ha de donar més motivació”, afirmava el pivot senegalès de la Penya.

   

  Sens dubte, per Savané aquesta Copa del Rei “és especial”, tot i que l’interior sembla haver decidit centrar-se el màxim possible en la seva feina. “Honestament, després de l’últim partit de lliga em costa veure tot això. Només tinc ganes de sortir a la pista i poder jugar molt millor de com ho vam fer”, reconeixia Savané.

   

  Coneixedor del poder que tindrà l’Herbalife amb el públic a favor, el pivot verd-i-negre ha comentat l’únic avantatge que suposa per FIATC Joventut el fet de debutar el pròxim divendres.

   

  “Jugar el divendres pot ajudar als jugadors que mai han jugat una Copa. Podran trepitjar el pavelló i veure l’ambient que ens espera. Així podran reaccionar d’una forma més positiva”, explicava Sitapha Savané.

   

  L’únic que espera en Taph el pròxim divendres “és una victòria”. Segons el pivot, a la Penya li espera “un partit molt difícil”, ja que el Gran Canaria “s’hi juga molt i estaran motivats”. “Ells tindran la pressió a sobre. Veurem si s’imposa la part de la motivació o la de la pressió”, afegia el jugador senegalès.

   

  Preguntat sobre si els veterans han de tirar del carro per superar el mal tràngol que va suposar perdre el derbi, Sitapha Savané no ha dubtat en expressar la seva visió.

   

  “A aquestes alçades, tots hem de ser soldats en una mateixa batalla. Cadascú ha de tenir clar el seu paper i assumir-lo. Aquí ja no hi ha nens i grans”, ha declarat amb contundència.

   

  De la mateixa manera, Savané ha manifestat que no li agradaria veure “a cap company que no estigui afectat després d’una derrota així. Ara el següent pas és la reacció que ha de tenir cadascú”.

   

  El pivot, molt endollat per derrotar a l’Herbalife, ha evidenciat les seves ganes de jugar per refer-se de l’últim resultat. “Tinc el doble de motivació de la que tenia abans de jugar contra el Barça”, ha afirmat.