Savané: “Si el Manresa pot guanyar al Madrid, nosaltres podem vèncer al Barça”

  0
  1428842034448.jpg

  26/05/2015 – El pivot del FIATC Joventut utilitza l’exemple de la salvació agònica de la Bruixa d’Or per reivindicar les opcions verd-i-negres en la primera ronda del play-off.

   

  Aquest podria ser l’últim play-off de la carrera professional de Sitapha Savané i el pivot el vol gaudir al màxim. L’interior de la Penya va atendre als mitjans en la prèvia de l’eliminatòria contra el FC Barcelona i va voler evitar establir vincles amb els dos partits jugats contra el conjunt blaugrana durant la fase regular.

   

  “No s’assemblarà a cap dels dos partits. En el bàsquet, tot canvia i els dos equips estan en un moment molt diferent. És un play-off i, òbviament, l’exigència serà màxima”, declarava Sitapha Savané, conscient de la dificultat de l’eliminatòria.

   

  Analitzant com arriba el FIATC Joventut al play-off, Savané es mostrava esperançat amb les prestacions que pot oferir el grup. “Sense contar l’últim partit, que va ser una mica estrany, penso que l’equip estava millor, després d’haver-ho passat malament durant un temps”, destacava el jugador senegalès.

   

  Segons el pivot verd-i-negre, en un play-off “cada jugador ha de ser capaç de deixar a un cantó totes aquestes coses. La motivació és màxima. Juguem contra l’etern rival i ho hem de donar tot”.

   

  L’entorn i la premsa situa el Barça com a màxim favorit per accedir a les semifinals, inclús afirmant que, si l’equip de Xavi Pascual està a un bon nivell, el FIATC Joventut tindrà molt poques opcions. Savané, però, no subscriu aquesta tesi.

   

  “No ho crec. Això és el millor de l’esport. Qualsevol dia, l’equip que suposadament és millor pot perdre. Si el Manresa pot guanyar a la pista del Madrid i salvar-se, nosaltres també poder guanyar-li un partit al Barça”, advertia el senegalès.

   

  “Segurament, en una sèrie al millor de cinc, ells ens guanyarien quatre cops, però a nosaltres ens interessa guanyar el pròxim partit”, afegia Savané per acabar de reivindicar les possibilitats de classificació del FIATC Joventut.