Segellar la permanència

  0
  BdnOlot019.jpg

  12/04/2014 – El Llevant B, 17è a 11 punts del Badalona, és ara mateix l’equip que marca la frontera amb el descens directe. Pel conjunt de Piti Belmonte, doncs, la victòria contra el filial blaugrana  suposarà obtenir virtualment el passaport cap a la permanència. 

  12/04/2014 – El Llevant B, 17è a 11 punts del Badalona, és ara mateix l’equip que marca la frontera amb el descens directe. Pel conjunt de Piti Belmonte, doncs, la victòria contra el filial blaugrana  suposarà obtenir virtualment el passaport cap a la permanència. Una salvació que, pel que fa a les places de descens directe, seria ja matemàtica, ja que amb els tres punts contra el Llevant el marge s’enfilaria fins als 14, quan només en restarien 12 en joc.  Per contra, pel que fa a la plaça de promoció de descens, el coixí és menor (9 punts) respecte del València Mestalla i caldrà estar atents al resultat dels valencians, que s’enfronten a l’Huracán.  Sigui com sigui, obtenir una altra victòria pràcticament serà tenir la feina feta i només un daltabaix podria provocar que els badalonins caiguessin a la plaça de promoció.

  El principal maldecap per a Piti Belmonte són les baixes. A la defensa Robert Costa i David Bermudo segueixen sense fer net dels seus problemes físics, i s’hi afegeix la baixa de Cárdenas, sancionat per acumulació de targetes.  També està sancionat el davanter Negredo, expulsat al camp del Llagostera i que al final li han caigut dos partits. Un per la targeta vermella i un altre per no retirar-se als vestidors després de l’expulsió. Així, Negredo tampoc podrà jugar a Elx en la pròxima jornada. El tècnic té el dubte, a més, de l’altre davanter centre de l’equip, Enric Gallego, que aquesta setmana ha recaigut dels seus problemes al pubis, que ja el van tenir dos mesos de baixa.  Enric ha entrat en la convocatòria però per curar-se amb salut Piti Belmonte ha convocat els juvenils Cristian Carracedo i Draman.

  El Llevant, tot i estar en una situació gairebé desesperada, encara té opcions matemàtiques de salvació i el Badalona, tot i travessar segurament el seu millor moment de la temporada, no pot pas refiar-se. La plantilla, però, n’és conscient, i vol enllestir la feina quan més aviat millor i, sobretot, deixar un bon regust després d’un any d’angúnies. “Estem en un bon moment i ho vam demostrar al camp del Llagostera, en un partit dur on vam competir de tu a tu amb el líder”, explica el porter Marcos, que creu que pràcticament la feina està feta però que cal seguir sense abaixar la guàrdia. “Només una catàstrofe faria que no ens salvéssim i ara l’objectiu ha de ser sumar el màxim de punts possibles per acabar en una bona posició.  Volem guanyar els cinc partits que queden, i no només els de casa”, conclou el porter escapulat, sens dubte un dels millors jugadors de la temporada.

  Al camp de l’Elx, dijous. D’altra banda, ja s’ha confirmat l’horari del següent partit de lliga, al camp de l’Elx.  Serà dijous vinent, 17 d’abril, a les 18.00 h.