Sense opcions (100 a 71)

  0
  46
  1314_BAS-JOV (14).jpg

  09/03/2014
  El FIATC Joventut més negat de la temporada (1 de 22 en triples) ha rebut una tova a la pista del Baskonia

  El FIATC Joventut ha perdut amb contundencia a la pista del Baskonia per 100 a 71 en un partit en el que no ha competit en cap moment
  Sense encert exterior (1 de 22 en triples, i el 1r a falta de 4 minuts), als verd-i-negres els han faltat moltes més coses per disputar el matx i també han acabat perdent l'average (+9 a Badalona). 

  Els vitorians estaven fent una temporada molt irregular, però divendres van guanyar al camp del Panathinaikos, han començat el matx amb confiança i encert el FIATC Joventut ha donat massa facilitats
  Amb errades no forçades els d’Scariolo han pogut córrer i anotar en transicions rapides per obrir un forat ràpid. La diferencia no ha parat de créixer fins els 20 a la mitja part, i ha arribat a ser de 31 a la represa. Maldonado ho ha provat tot, però avui no era el dia, i la falta de continuïtat als dos costats de la pista mai ha permès arreglar la situació.

  Ja des de l’inici han quedat clares les diferències tant d’encert com de desig. El Baskonia carregava fort el joc amb Tibor Pleiss, el seu referent interior. Al partit d’anada, Savané va ser capaç de treure l’alemany del partit, però aquest cop la història ha estat molt diferent. 
  Pleiss ha anotat les primeres cistelles, s’ha anat fent gran i ha acabat el quart amb 17 de valoració, sent l’artífex de l’avantatge local (24 a 15). 
  Per part del FIATC Joventut només Shurna era capaç de respondre, i tot i el canvi de jugadors i defenses, la Penya no era capaç d’aturar el festival del Baskonia. 

  Res ha canviat al 2n quart. Nocioni ha agafat el relleu de Pleiss i els verd-i-negres, sense encert, s’han encomanat a les accions de Llovet probablement el millor del partit. La pressió desajustada ha permès al Baskonia augmentar la renda fins els 20 sense gaire dificultat (52 a 32).

  El pas pels vestidors tampoc ha estat la solució. La Penya encara podia lluitar per l’average, però tot i que els 2 primers minuts de la represa, amb 3 bones defenses, semblaven donar esperança, ha estat un miratge i el Baskonia ha seguit jugant a plaer fins arribar a gaudir d’un màxim avantatge de 31 punts (93 a 62). 

  El partit s’estava fent llarg pel FIATC Joventut, en el que només Llovet i Savané donaven la rèplica. A l'altre banda del camp, el Baskonia s’ha agradat i fins i tot Van Ostrum, el 12è jugador que només ha disputat 9 partits aquest any, s’ha animat a la festa local, que s'ha conclòs amb un triple de Hanga que posava el 100 a 71 final.