Sense premi

0
    49

4/5/2015.- Després d’un excel.lent  primer tram de temporada, el Sant Josep va perdre la final de la Copa Federació contra l’Ubsa.

Algun dia havia d’arribar la primera derrota de la temporada i ha estat en una final que suposa perdre una Copa. Tot i la desil.lusió, l’entrenador del Sant Josep, Sergi Vives, fa aquesta lectura de la desfeta: “Si algun partit hem de perdre, que sigui com aquest, que no resta derrotes a la lliga”.

Això no treu que l’equip estigui  “enrabiat per no haver gaudit de la final. Encaixem la derrota amb normalitat perquè ja sabíem que tard o d’hora perdríem”.

Els parroquials van arribar a la final després de desfer-se del Grup Barna a les semifinals per un ajustat 75-72.

I a la final es van trobar una Ubsa amb moltes ganes i que va plantejar molts problemes als groc i liles. Els adrianencs van portar la iniciativa des del principi, amb avantatges durant la primera part per sobre dels 10 punts.

Tot i el ritme de joc ràpid del rival i la intensitat defensiva que imposaven, el marcador al descans era 41-32, gràcies a un triple final d’Olivares. Però les dinàmiques i les sensacions eren molt diferents als dos equips

A la represa, l’Ubsa va trencar el partit amb un parcial de 31 a 14. L’encert al davant i la bona defensa al darrera van deixar els groc i liles incapaços de reaccionar mentre el rival s’escapava.

A l’últim parcial, poc van canviar les coses i és que el 72-46 amb què s’acabava el tercer quart deixava la final sentenciada.

Segons Sergi Vives, “no hem pogut igualar el seu ritme de partit i hem estat desencertats en moments clau. Això ha permès que el partit es decidís en el segon i tercer quart”. De fet, “per mi, el segon quart és on hem perdut el partit”.

Ara l’objectiu es tornar a centrar-se en la lliga i allargar al màxim la imbatibilitat del grup 2. La competició es reprèn aquest cap de setmana amb la visita dissabte al Boet Mataró, un equip de la part alta de la taula.

El Sant Josep tindrà ganes de recuperar-se de la desfet i tornar a guanyar. Segons Vives, “cal seguir i aprendre dels errors. Les derrotes ens faran més forts,  segur”.