Sense Tomic i Ribas, la Penya manté el seu idi·li europeu a Kazan (91-93)

0
    73
    Unics Kazan

El viatge amb més quilòmetres aquesta temporada del Joventut ha finalitzat amb una dolça victòria a Kazan (91-93). Amb les baixes d’Ante Tomic, Pau Ribas i Artur Zagars, el conjunt de Carles Duran havia de demostrar que també és un tros d’equip que pot competir a Europa. I dit i fet.

En aquesta ocasió, el conjunt verd-i-negra va demostrar davant l’Unics Kazan, on la temporada anterior va perdre a Eurocup, que no s’arronsa contra cap rival. Amb set jugadors formats a la base badalonina, i l’enorme actuació de Simon  Birgander i Vladimir  Brodzianskyel Joventut va superar el conjunt rus a la pròrroga i amb una cistella de ‘Vladi‘ a dos segons de la conclusió del matx.

Els de Carles Duran van iniciar el matx liderant el marcador en un primer quart força defensiu (15-14). La màxima badalonina abans del descans va arribar a ser de 9 punts (15-24) però un parcial local de 12-0 va capgirar el marcador (27-24) i el matx es va tornar a anivellar (34-33).

El segons temps va mantenir el mateix guió amb Birgander, Ventura i Brodianzky al capdavant. Amb l’encert des de les cantonades de ‘Vladi‘ i López-Arosteguiels verd-i-negres van recuperar l’avantatge del segon quart (51-56). Tot i això, el matx va tornar a equilibrar-se al darrer minut quan els locals van igualar el marcador en el darrer sospir (82-82) i el van portar a la pròrroga. Al temps extra, Brodziansky va fer la cistella guanyadora, a dos segons pel final (91-93).

Simon Birgander va ser el jugador verd-i-negra més ben valorat (26) gràcies als seus 12 punts, 9 rebots, 3 assistències i 4 taps. El va seguir Xabi López-Arostegui amb 22 de valoració, 16 punts i 5 rebots.