Suárez és traspassat al Madrid

  0
  11
  1419771067_extras_noticia_foton_7_0.jpg

  14/07/2015 – Els dos clubs fan oficial l’acord segons el qual el conjunt blanc adquireix els serveis de l’aler pivot del FIATC Joventut.

   

  Alex Suárez deixa de pertànyer a la Penya. L’anunci oficial del traspàs del jugador menorquí al Reial Madrid arriba després de diverses setmanes molt mogudes.

   

  L’acord entre el FIATC Joventut i el club blanc ja havia estat notificat per diferents mitjans, però faltava veure si Suárez podria seguir a Badalona un any més com a cedit.

   

  De moment no hi ha hagut entesa i sembla difícil que n’hi hagi si les postures dels dos clubs no canvien. La Penya no està disposada a pagar la nova fitxa del jugador si no pertany a la seva disciplina.  

   

  Suárez farà 22 anys el pròxim mes de setembre i ja fa molt temps que havia arribat a un acord amb el Madrid. L’aler pivot va aterrar a l’Olímpic sent júnior (2009-2010) i va debutar a l’ACB durant el curs 2010-2011, sent encara jugador de formació.

   

  Després de dues temporades al CB Prat i de dos anys al primer equip de la Penya, Suárez fa les maletes cap a Madrid, tot i que sortirà cedit. El FIATC Joventut rep una compensació econòmica d’uns 300.000 euros.