Set colles participaran en el Correfoc de Llefià que estrena recorregut

  0
  Correfoc Llefia.jpg

  08/06/2018 – Enguany arriba a la 33a edició en el marc de les festes del barri.

  El passat cap de setmana, moltes associacions de veïns van convidar als seus veïns a les festes majors, i ho tornaran a fer aquests dies els barris de Sant Antoni de Llefià, Canyadó, la Morera i Coll i Pujol.

   

  Sant Antoni de Llefià

   

  Arriba el segon cap de setmana plegat d'activitats al barri de Llefià i començarà a les 11 del matí del dissabte 9 de juny amb la 20a Mostra d'Entitats i el 5è Concurs de Dibuixos Infantils a la plaça Trafalgar. Al vespre -20.15h- arribarà la novetat d'enguany, el correfoc que estrena recorregut des de la plaça de la Dona amb set colles participants. La festa continuarà diumenge, dia 10, a la plaça Trafalgar amb diverses activitats durant tot el dia.

   

  Canyadó

   

  A Canyadó la festa continuarà divendres a les 22h amb la 4a Cursa Pirta i la cantada d'havaneres (22.30h) a la plaça del Drac. Dissabte se celebrarà una cercavila a les 18h des de la plaça Lola Anglada, entre altres propostes a l'escola Lola Anglada. L'acte central, amb motiu del 50è aniversari del barri arribarà a les 22h amb la gala especial amb les actuacions dels Germans García i Ballet Sílvia Pallicera, que  anirà acompanyada de l'orquestra Glace (23h) a la plaça de la Baixadeta. Animació infantil, sardanes, festa de l'escuma, exhibició de zumba i xocolatada serà la proposta que hi haurà per diumenge 10 de juny durant el dia a la plaça de la Baixadeta. La festa conclourà amb un espectacle de foc amb els Bufons del Foc i del Toc.

   

  Morera

   

  Un concert de rap de joves artistes al parc de la Bòbila iniciarà les festes de la Morera aquest divendres a les 6 de la tarda. Acte seguit, dissabte arribarà la tradicional 'Banyetada dolça' a les 10.30h des del carrer Pirineus, que donarà pas a actuacions de ball (16.30h), la cercavila (19.30h) i el sopar popular (21h). Per últim, diumenge estarà destinat a la mainada amb inflables i la festa de l'escuma, de 10.30 a 13.30h.

   

  Coll i Pujol

   

  Per últim, des de la plaça Oriol Martorell, l'associació de veïns de Coll i Pujol convida a la sardinada, botifarrada i ball popular que se celebrarà dissabte 9 de juny a les 8 del vespre.