Setena victòria dels Dracs, a l’espera de la darrera jornada

0
    31

Setè triomf dels Badalona Dracs a la lliga contra Mallorca Voltors (57-6), mantenint d’aquesta manera el lideratge en solitari, a l’espera de la seva visita a Madrid el 6 d’abril per enfrontar-se a Osos Rivas, en el darrer partit de la fase regular.

En el primer quart de partit, Guillem García aprofitava una passada de 16 iardes del Quarter Back, Hunter Correll, per inaugurar el marcador. Els balears van tenir la possibilitat d’establir la igualada al marcador, amb una anotació del britànic, Christopher Green, però fallant l’extra point. Aquest moment va servir per a la reacció badalonina.. Edu Morlans anotava el segon touchdown, mentre que el treball defensiu, liderat per Xavi Fernández, deixava sense opcions l’atac mallorquí. Al descans s’arribava amb el resultat de 21 a 6.

A la represa arribava el festival negre i plata. Jorge Ruiz es convertia, igual que en el partit anterior, en un dels principals protagonistes del matx, amb l’anotació de 18 punts. A la línia defensiva destacava Pep Tricas, amb un total de set placatges.

D’altra banda, l’equip de Football Flag Sots 13 disputava la tercera jornada de la Lliga Catalana a Barberà del Vallès. Aquesta començava amb una dura derrota contra Roockies (0-19). Els joves jugadors badalonins es recuperaven per poder guanyar el segon partit contra Bocs (32-14). D’aquesta manera, els Dracs se situen a la sisena posició, amb un balanç de 2 victòries i 4 derrotes. La propera jornada serà el 27 d’abril.