Setmana de presentació de llibres a Badalona

  0
  35
  what catalans want (AJB_MITJA).jpg

  10/07/2012 – L'Espai Betúlia acull dijous a les 19h la de l'últim treball de Toni Strubell, 'What catalans want?', mentre que a la seu d'Òmnium Cultural al Barcelonès Nord, Ferran Casas i Joan Rusiñol donaran a conèixer la seva versió per 'Començar de nou' dimecres a les 20h.

  L’Espai Betúlia acollirà dijous a les 19h la presentació, a càrrec de Pere Martínez i Carreté, de l’obra What catalans want?, de Toni Strubell i Trueta. La finalitat d’aquest llibre és fer conèixer la realitat catalana al mitjançant entrevistes a diversos personatges catalans i també alguns de no catalans. Les entrevistes estan agrupades al voltant de diversos temes: país, economia, memòria, cultura, mitjans de comunicació i visions estrangeres. Entre les persones entrevistades, n'hi ha que són molt conegudes com Jordi Pujol, José Montilla, Joan Laporta o Xavier Sala-Martín.

   

   

  Per la seva banda, els periodistes Ferran Casas i Joan Rusiñol, acompanyats del també periodista Iu Forn, presentaran a les 20h del dimecres el seu llibre Començar de nou a la seu d'Òmnium Cultural al Barcelonès Nord, a Badalona. L'obra, que duu per subtítol 'Catalunya debat el seu futur: singularització o independència', analitza com seran les relacions polítiques entre Catalunya i Espanya en un context de crisi econòmica. Segons els autors, el dèficit fiscal insostenible ha fet grinyolar un estat autonòmic que es va acabar de completar la passada dècada. El llibre, que compta amb un pròleg del badaloní Toni Soler, recull les visions de diverses personalitats del país, com ara la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals.