Shane O’Neill triomfa l’Àgora

  0
  CjElEKOUkAAZ_GL.jpg

  22/05/2016 – L’australià es proclama guanyador del SLS Nike SB Pro Open i també d’enduu el premi pel millor truc del campionat.

   

  Èxit rotund; ambient formidable. Els milers de visitants que al llarg de l’últim cap de setmana han passat per les instal·lacions de l’Àgora Skatepark de Badalona han marxat amb la certesa d’haver vist un espectacle de primer nivell.

   

  Durant els últims tres dies, alguns dels millors skaters urbans del panorama internacional i diversos amateurs amb voluntat d’aconseguir una oportunitat a les ‘grans lligues’ han desfilat per la nostra ciutat exhibint tot el seu talent.

   

  El SLS Nike SB Pro organitzat a l’Àgora ha suposat el tret de sortida del SLS Nike SB World Tour, gira mundial que encara ha de passar per ciutat com Munic, New Jersey i Los Ángeles. L’objectiu de tots els participants aterrats a Badalona era doble: sumar punts pel campionat i pugnar pel ‘Golden Ticket’ classificatori pel Super Crown World Championship de Los Ángeles.

   

  El guanyador d’aquest ‘privilegi’ seria l’australià Shane O’Neill, rider nascut el 1990 i amb una àmplia experiència dins del circuit gestionat per Nike. El skater de Melbourne aixecaria el trofeu del SLS Nike SB Pro imposant-se al vencedor de l’any passat, el nord-americà Nyjah Huston. O’Neill, a més, també es proclamaria campió del Diamond Best Trick.