Silvia Cortes i Francesc Rodríguez, campions de Catalunya Veterans de pista coberta

0
    40

23/02/2015 – L'atleta Silvia Cortes s'ha endut dues medalles d'or a les proves de 200 i 60 metres lliure, mentre que en Francesc Rodríguez ha estat als 3.000 metres.

Cap de setmana amb protagonisme absolut pels veterans de la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona, on els dos atletes Silvia Cortes i Francesc Rodríguez s’han endut tres medalles d'or al Campionat de Catalunya Veterà de pista coberta.

Silvia Cortes es va dur cap a Badalona dues medalles d’or a la prova de 60 metres lliure i una altre als 200 lliure. A  la primera prova, la badalonina va ser la única participant de la categoria W50 (entre 50 i 54 anys) amb un temps de 8”80 -marca personal de la temporada-, però també va guanyar a totes les de la categoria W45 (entre 45 i 49 anys) i, a més, setena de totes les categories. La segona prova la va finalitzar amb una crono de 28”32 -també millor marca de la temporada-, amb el gran resultat de ser la sisena millor marga de totes les categories.

Per altra banda, a la categoria masculina, en Francesc Rodríguez, qui fa unes setmanes es va proclamar campió de Catalunya de marxa veterà en ruta, ara ho ha fet a pista coberta, on participava per primera vegada sobre una distància de 3.000 metres. L’atleta badaloní va quedar primer classificat a la categoria M35 (entre 35 i 39 anys), la categoria més jove, amb un temps de 14’01”69.

Ara, la Silvia s’ha de preparar pels  Campionats d’Espanya de piscina coberta on participarà a les mateixes proves (200 i 60 metres lliure) els dies 6,7 i 8 de març a Sant Sebastià, mentre que Francesc començarà a preparar la temporada d’aire lliure.