Silvia Cortés, sotscampiona d’Europa als 200m ll.

0
    64

L’atleta de la UGE Badalona Silvia Cortés es va proclamar sotscampiona d’Europa en la categoria màster W55 als 200m ll. (European Master Athletics) a la ciutat de Braga (Portugal).

Cortés va realitzar una brillant actuació durant el campionat europeu, amb dos títols més al seu palmarès, el de campiona i sotscampiona europea.

A la prova de 200m, la Silvia va realitzar una gran cursa mantenint-se entre les primeres de la sèrie en tot moment. L’atleta va aconseguir el títol de sotscampiona d’Europa W55 amb un registre de 29.28’’.

La gran sorpresa final va arribar a la prova de relleu 4x200m, on la Silvia participava juntament amb les atletes Antonia Álvarez, Camino Echague i Marisol Martínez. L’equip espanyol va liderar en tot moment la cursa i va aconseguir arribar a meta amb una destacada primera posició.

Cortés, Álvarez, Echague i Martínez no només es van endur l’or del Campionat d’Europa, sinó que també van aconseguir el rècord d’Espanya de la prova amb una marca de 2:01.08’.

A més, durant el Campionat celebrat a Braga la Silvia també va participar a la prova de 60m, on va finalitzar en cinquena posició amb un registre de 9.04’’.

Cal destacar que la selecció espanyola màster va finalitzar en primera posició de la classificació general al Campionat Europeu, aconseguint un total de 93 medalles d’or, 95 de plata i 68 de bronze. | Marta Guirao (UGE Badalona)