Sisè lloc pel FIATC Joventut al campionat d’Espanya

  0
  CjdsmAaXIAAefkz.jpg

  27/05/2016 – El Cadet de la Penya llença la classificació per semifinals perdonant-li la vida al Barça Lassa (91-98) i perd contra el Madrid en el partit per la sisena plaça (76-88).

   

  En el moment de la veritat, el FIATC Joventut no gaudiria de la precisió necessària per accedir a unes semifinals que l’haurien acostat molt al títol.

   

  Deixant el FC Barcelona Lassa a un costat i amb el Madrid eliminat, els de Pau del Tio podrien haver-se convertit en el principal favorit. Un últim minut de partit nefast en el derbi de quarts jugat davant el Barça, però, apartaria la Penya de la lluita pel podi.

   

  El conjunt verd-i-negre seria capaç d’arribar al tram final del xoc de quarts amb la iniciativa (83-76), però de forma incomprensible deixaria que l’etern rival obrís una bombolla d’oxigen extra que acabaria forçant la pròrroga.

   

  El Barça Lassa anotaria set punts seguits per empatar l’encontre faltant set dècimes (83-83) i durant el temps extra sabria utilitzar la injecció de moral rebuda per guanyar (91-98).

   

  L’excés de tirs lliures errats pel FIATC Joventut seria un factor decisiu per entendre l’eliminació dels verd-i-negres (20-38), els quals s’haurien de conformar amb la pugna pel cinquè i el sisè lloc.

   

  Liderat per un gran Nakic (21 punts i 26 de valoració), el Real Madrid evitaria que el Cadet de la Penya pogués culminar el campionat d’Espanya amb victòria (76-88).