Suton: “M’he enamorat de Badalona i de la seva gent”

  0
  la foto 1.JPG

  28/08/2015 – L’interior del FIATC Joventut creu que cal esperar a veure com s’adapten les noves incorporacions per tal de fixar els objectius de l’equip.

   

  Goran Suton aterrava ahir a Catalunya procedent de Nova York. El jugador de Sarajevo ha acudit aquest matí a la Clínica FIATC Diagonal per efectuar les proves mèdiques. Allà ha parlat de la nova temporada que comença i dels reptes que afronta la Penya 2015-2016.

   

  “Estic molt content de tornar a ser aquí. És una mica difícil parlar sobre els objectius de l’any. En teoria haurien de ser els mateixos: anar a la Copa i fer play-off, però crec que hem perdut alguns jugadors clau”, declarava Goran Suton per encetar la seva compareixença davant dels mitjans.

   

  “Savané era el nostre líder i Hannah ens donava una espurna d’energia molt bona. Penso que cal esperar i veure com els nous fitxatges s’adapten dins de la química que ja tenim”, afegia l’aler pivot verd-i-negre.

   

  A pocs dies per encetar els entrenaments amb el grup, Suton té “bones vibracions”. “Sé que en Salva és un gran entrenador i que ho farà tot per aconseguir que treballem junts”, destacava el balcànic.

   

  Tot i que “serà complicat repetir els èxits”, encara és massa aviat per predir “què passarà”, ja que “és possible que els nous s’adaptin molt bé al grup”.

   

  Sobre la seva renovació amb el FIATC Joventut, Goran Suton detallava així els motius que l’han dut a quedar-se un any més a l’Olímpic.

   

  “La renovació d’en Salva va ser una de les raons per quedar-me. La veritat és que m’he enamorat de Badalona i de la seva gent. Aquestes van ser les dues principals raons”, assegurava.

   

  “Estic en un moment de la vida en el qual no prioritzo guanyar molts diners jugant a bàsquet. Prefereixo viure en un lloc on em senti estimat”, afegia el jugador verd-i-negre.

   

  En darrer terme, Suton es mostrava clar per explicar als aficionats de la Penya què poden esperar d’ell en aquesta segona temporada al club.

   

  “Ho deixaré tot a la pista. Sempre ho intento fer. També m’agradaria millorar el meu tir exterior i continuar lluitant com he fet sempre”, afirmava l’interior nascut a Sarajevo.