Tomàs Molina parla a l’Hospital Municipal sobre el futur del clima i els reptes de la sanitat

  0
  57
  tomasmolina.jpg

   06/06/2014 – La sala d'actes de l'Hospital Municipal de Badalona acull aquest divendres, 6 de juny, d'11 a 13 hores, una conferència adreçada a la ciutadania sobre clima, medi ambient i salut.

  La sala d'actes de l'Hospital Municipal de Badalona acull aquest divendres, 6 de juny, d'11 a 13 hores, una conferència adreçada a la ciutadania sobre clima, medi ambient i salut a càrrec del cap de Meteorologia de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina, i el cap clínic d'Otorinolaringologia de BSA, el doctor Josep de Haro.

   

  Aquesta activitat de promoció de la salut, oberta a totes les persones que hi estiguin interessades, s'organitza amb motiu de la celebració, el 5 de juny, del Dia Mundial del Medi Ambient. Tomàs Molina parlarà sobre el futur del clima i els reptes que suposarà per a la sanitat, mentre que el doctor de Haro centrarà la seva intervenció en la contaminació sensorial. En concret explicarà com els canvis en el medi ambient i en el clima poden repercutir en la nostra salut, especialment en l'olfacte, el gust, l'audició, el tacte, la visió, el dolor i l'equilibri.

   

  L'accés a l’acte, organitzat per la Comissió de Medi Ambient de BSA, serà lliure, tot i que estarà limitat a l'aforament de la sala.