Torna l’emoció de la Copa Badalona

  0
  dario.jpg

  21/08/2012

  La Copa Badalona ja té enfrontaments. La Plana acollirà les dues primeres setmanes de setembre una competició que ha renascut els darrers anys. Les finals coincidiran amb la Diada nacional de Catalunya.

  La Copa Badalona 2012 ja té definits els enfrontaments. 17 equips, 9 masculins i 8 femenins, lluitaran per ser els campions d'un torneig que ha reviscut en els darrers anys. La igualtat dels equips candidats a guanyar-la i els finals d'infart de les últimes edicions, fan que el pavelló de La Plana s'ompli de gom a gom els primers dies de setembre i que aquest torneig sigui el tret de sortida idoni per l'inici de la temporada.

  A la categoria masculina hi ha dues novetats. La primera és que la totalitat del torneig, de les eliminatòries prèvies a la final, es disputarà en 7 dies, de dimarts a dimarts, jugant-se la final el dia 11, el de la diada nacional de Catalunya.

  L'altre sorpresa, que ja va avançar el Diari de Badalona, és que el torneig tornarà a comptar amb el campió de la lliga de lleure. El C.E Urban es podrà comparar amb els equips federats i mirarà de demostrar el nivell del bàsquet més amateur de la ciutat.

  El C.E Urban disputarà una fase prèvia el dimarts 4 de setembre a les 21h contra el Cultural, al pavelló Joaquim Blume. El guanyador jugarà contra la Minguella els quarts de final i quedarà enquadrat amb el Sant Josep i el Llefià. Parroquials i llefianencs reviuran un partit que s'ha vist a les darreres edicions de la Copa Badalona i que sempre ha estat molt igualat.

  A l'altre part del quadre, el Badalonès jugarà contra l'ABB i el Círcol contra el Natzaret, per tancar uns quarts de final que es disputaran el dissabte 8 a La Plana durant tota la tarda.

  El diumenge 9 tindran lloc les semifinals a les 17:30 i 19:30, i la final serà el dia 11 a les 19:30.

  La competició femenina compta amb 8 equips i disputarà els quarts de final el dissabte 2 a La Plana i les semifinals els diumenge 3 per accedir a una final que es jugarà el dia 11 a les 17:30.

  A les 16h el Círcol jugarà contra el Cultural; a les 17:30 el Llefià s'enfrontarà a la Penya; a les 19:30 el Natzaret disputarà el passi amb el Badalonès i a les 21:15 Maristes i Minguella es veuran les cares.