Tot preparat per al Rolòdrom 2014

  0
  56
  Rolodrom.jpg

  20/06/2014 – Aquest cap de setmana el Centre Civic Can Canyadó acull una nova edició del Rolòdrom, les jornades de jocs de rol, estratègia i simulació de Badalona.

  Aquest cap de setmana, 21 i 22 de juny, el Centre Cívic Can Canyadó acull la celebració del Rolòdrom 2014, les jornades de jocs de rol, estratègia i simulació de Badalona, que organitzen com cada any els clubs de rel Dragon Hill, El Clan i La Posada del Dado.

   

  Les jornades iniciaran dissabte a les 10 amb l’inici de partides obertes de Runequest V5, Aquelarre i Farwest fins a les dues del migdia. A la tarda, de 15 a 21h tindrà lloc les partides de Juego de Tronos, Cthulhu i El señor de los anillos. El moment més esperat serà a la nit, a les 21.30h que es realitzaran partides de rol en viu amb un màxim de vint persones, a més d’una exposició de cola col·lecció Somerbey, que rep el nom de Museu Whitefield, de manera que es posarà a la venda alguns dels objectes exclusius del museu; i també hi haurà un refrigeri i sopar amb la presència dels famosos arqueòlegs Hopkins i Gerritson.

   

  I finalment, de cara a diumenge tornaran les partides obertes però en aquest cas de Cthulhu, Yggdrasil i Battletech, i tindrà lloc un campionat de Colons de Catan i una demostració de la Guerra de Mites. Destacar que  durant tot el cap de setmana hi haurà una ludoteca i diumenge a les 20h es farà l’entrega de premis.

   

  El rol és un joc interpretatiu i narratiu en el què els jugadors assumeixen el paper de personatges imaginaris al llarg d’una història a la què interpreten els seus diàlegs i descriuen les seves accions.