Treballada victòria del Sosmatic a domicili

  0
  51
  CTT Badalona.jpg

  25/10/2016 – El CTT Badalona es col·loca en zona d’ascens.

  Soferta victòria del Sosmatic Badalona aquest diumenge a la pista del CN Matataró, un dels equips amb més potencial de la lliga. El partit no va començar bé pels badalonins, amb una derrota d’Adrià Fernàndez davant Oriol Lario per un ajustat 3 a 2. Pere Navarro va empatar pel Sosmatic en dues ocasions, ambdues amb partits ajustats contra els joves mataronins. Finalment, quan tot semblava conduir al desempat, Fernàndez va realitzar un gran partit amb Antoni Prados, el millor jugador local, i Jordi Miranda va sentenciar sense gaires dificultats amb Jordi Fradera. El partit va anar a favor del Club Tennis Taula Badalona amb 2 a 4.

   

  Després de la quarta jornada, l’equip se situa en una segona posició compartida amb el Calella, l’altre os del grup, però només per darrere de l’Esparreguera, a qui els blaus van derrotar fa dues setmanes, que ha disputat ja el quàdruple desplaçament a les Illes Canàries i compta amb tres partits més.

   

  Victòria també de l’equip de Segona Divisió, on el Titus Badalona va derrotar al cuer i se situa a la part alta de la taula. Males notícies per al Tariq de Preferent, que perd la imbatibilitat als avantatges del cinquè joc dels dobles, mentre que l’altre equip de la categoria, el Charlotte’s, solventa un partit dur a la complicada pista del Sant Quintí que els col·loca segons.

   

  Pel que fa als més joves del club, debut de tots els equips al Circuit Promeses amb bons resultats en general que auguren una bona temporada.