Tres membres de la PAH Badalona, a judici per enganxar papers a la porta d’un banc

  0
  IMG_7068.JPG

  30/09/2014 – La plataforma es va mobilitzar ahir davant els jutjats del carrer Prim per donar suport a tres companys denunciats; el BBVA demana multes de 25 euros i sis dies de treball comunitari per a cadascun.

  Desenes de persones de la PAH es van manifestar ahir a les portes dels jutjats de Badalona, al carrer Prim, per recolzar tres membres del col·lectiu que havien d’acudir a un judici com a denunciats per haver enganxat cartells a les vidrieres d’una sucursal del BBVA. Després de fer pinya a la porta, els membres de la plataforma van accedir a l’edifici judicial i alguns d’ells van accedir a la sala on va transcórrer la sessió.

   

  El BBVA demana per a cadascun dels tres encausats 25 euros i sis dies de treball comunitari. Tot i no tenir advocat, els acusats van presentar diferents companys de la plataforma com a testimonis per fonamentar la seva defensa. Segons relaten els representants del moviment, el dia en qüestió es van col·locar cartells i enganxines a la porta de la sucursal i les tres afectades –dos noies i un noi-, eren presents durant aquella acció contra l’entitat bancària. No obstant, asseguren que elles tres no van participar de l’empaperada i que la Guàrdia Urbana els va identificar i denunciar de forma aleatòria, ja que hi havia molta gent i ni policia ni banc poden provar cap fet contra elles tres.

   

  Fonts de la plataforma presents al judici expliquen que el fiscal coincideix amb els arguments del col·lectiu antidesnonaments i demana l’absolució dels tres acusats. Durant els propers dies es coneixeran els resultats de la sentència.