Cuina de Guia Michelin i preu assequible en ple polígon industrial de Badalona

  0
  58
  olmos.jpg

  08/09/2016 – La guia va presentar fa uns dies una cinquantena de locals catalans on es poden menjar plats exquisits per preus raonables; un d'ells és a Badalona.

  La Guia Michelin és internacionalment reconeguda per acostumar a seleccionar alta cuina de preus que no resulten atractius per a totes les butxaques. O aquesta és la creença extesa, almenys. Perquè dins dels seus rànquings, la publicació inclou una categoria, sota el nom de Bib Gourmand, on selecciona restaurants de qualitat per sota dels 35 euros, i on apareix Badalona.

   

  La guia va presentar fa uns dies una cinquantena de locals catalans on es poden menjar plats exquisits per preus raonables. Un d'ells està situat a Badalona, concretament al polígon Granland, a Badalona Sud. Entre negocis, empreses i naus industrials es troba l'Olmos Gourmet, un restaurant que ofereix menús degustació a uns 25 euros, i una carta que pot oscil·lar entre els 25 i els 40, segons la pròpia guia. També disposa de cafeteria on se serveixen esmorzars i menús diaris.