L’AMB engega la neteja de les platges de l’àrea metropolitana

  0
  17
  platges neteja.jpg

  24/03/2014 – Els treballs de neteja de les platges badalonines tindran lloc aquest 24 i 27 de març.

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona ja ha iniciat el llaurat de platges, l'operació que marca el tret de sortida de la temporada. El treball es realitza amb tractors que arrosseguen unes grans arades que remouen i voltegen la sorra fins a 50 cm. de profunditat, per facilitar l'aireig i la penetració dels raigs del sol dins de la sorra per potenciar-ne al màxim la seva acció desinfectant. Passats uns dies, els tractors realitzen el garbellat  per regularitzar la sorra i deixar-la a punt per a la temporada de bany. A partir d'aquest moment i fins el mes de novembre, es continuaran passant diàriament les màquines garbelladores per totes les platges metropolitanes. Els treballs de neteja de les platges badalonines tindran lloc aquest 24 i 27 de març.

   

  L'AMB s'encarrega del manteniment de l'espai de platges metropolitanes, que ocupen una superfície de sorra de 2 milions de metres quadrats i suposen una inversió de 3 milions d'euros anuals. La previsió és que, per aquesta temporada, els usuaris augmentin en un 10%, seguint la tendència dels últims anys.

   

  Nou equipament per les bicicletes

  Després del llaurat i garbellat, es comencen a col·locar els diferents elements de mobiliari amb què l'AMB equipa les platges cada any. Una de les novetats d'enguany són els aparcabicicletes que se situaran a la sorra, al costat de la passera d'accés. Aquest equipament es complementarà amb el Bicibox, que també té mòduls a les platges dels municipis metropolitans.