TUSGSAL s’estén per l’Anoia, el Bages, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat

  0
  49
  _DSC0473.jpg

  26/05/2016 – L’empresa TUSGSAL ha adquirit el Grup Transports Generals (TG), que gestiona diverses concessions de dues comarques de la Catalunya central, Vallès i Baix.

  L’empresa TUSGSAL, a través de la seva filial DITU, SLU, ha adquirit la totalitat de les accions i participacions socials representatives del Grup Transports Generals (TG), que gestiona diverses concessions de dues comarques de la Catalunya central, l’Anoia i el Bages, i també del Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

   

  L’adquisició suposa per a TUSGSAL l’ampliació de l’àmbit d’actuació territorial amb la gestió de concessions del transport urbà i interurbà de viatgers que ofereixen servei a nombroses poblacions de les comarques anteriors, com ara Igualada, Manresa, Olesa de Montserrat, Martorell, el Papiol, Castellbisbal, Terrassa, Rubí i Matadepera. Així mateix, la incorporació d’aquest grup està en línia amb els objectius establerts en el Pla Estratègic de TUSGSAL, en el qual l’expansió geogràfica, la diversificació i el desenvolupament del model d’empresa són essencials.

   

  “Aquesta operació representa una oportunitat única en el sector del transport de viatgers a Catalunya i suposa un nou impuls per a l’empresa, mantenint-se fidel al model d’economia social que la identifica”, afirma TUSGSAL a través d’un comunicat.

   

  El Grup Transports Generals es remunta a 1925

   

  Els orígens d’aquest grup empresarial es remunten a l’any 1925 amb la creació del servei de viatgers entre Sant Salvador de Guardiola i Manresa, encara que no va ser fins l’any 1967 que es va constituir l’empresa de caire familiar amb el nom de SA Masats. Posteriorment, es foren incorporant la resta d’empreses al grup.