Un concert i una actuació d’esbart enceten la 3a edició de Nits al Port

  0
  19
  nits al port 2013.JPG

  03/07/2015 – El Port de Badalona acollirà aquest divendres un concert d’havaneres i una actuació d’esbart emmarcat dins la Tercera Edició de Les Nits al Port de Badalona i també dins la Festa Major del Front Marítim.

  El Port de Badalona acollirà aquest divendres un concert d’havaneres i una actuació d’esbart emmarcat dins la Tercera Edició de Les Nits al Port de Badalona i també dins la Festa Major del Front Marítim. El concert, d’accés gratuït, està organitzat per Marina Badalona i començarà a les deu del vespre al Moll Nord, just a continuació del Passeig Marítim.

   

  El grup El Port Vell serà l’encarregat de les havaneres mentre que l’Esbart Sant Jordi, membre de l’Orfeó Badaloní, farà una demostració de dansa popular catalana. A més, per completar una nit de tradició marinera, durant el descans se servirà rom cremat entre els assistents. Per facilitar l’accés a tots, les barreres de l’aparcament del Port de Badalona restaran aixecades des de les 9 del vespre fins a la finalització del concert.

   

  Les III Nits al Port continuaran els dies 16, 17 i 18 de juliol amb una oferta que combinarà música i gastronomia. El dijous 16 serà la nit de jazz, el divendres 17 dedicat al ballet i el dissabte 18 serà el torn de la música i el ball popular a càrrec de diferents entitats de la ciutat. A partir de les vuit del vespre hi haurà també oferta gastronòmica.