Un gran Liverpool.C.F s’emporta la victòria de Can Cabanyes

0
    23

24/11/2013 – La U.D.Àguila encaixa una nova derrota a casa per 1-3 contra el Liverpool C.F.

La U.D.Àguila encaixa una nova derrota a casa per 1-3 contra el Liverpool C.F.
    El conjunt entrenat per Rossend Vert va sortir molt concentrat al terreny de joc i conscients que necessitaven sumar punts a casa seva. Gracies a la intensitat i la defensa en els primers compassos va arribar el gol de Marcos Gordito al minut 3 de partit; Les sensacions eren bones i els verds i blancs s'anaven creixent i no deixaven que els visitants entressin al partit.

Però tot això es va acabar quan al minut 25 Antonio Muñoz feia el primer gol pels visitants i el primer en el seu conte particular. Va ser una gerra d'aigua freda pels locals que veien amb impotència com el bon joc que practicaven al principi del partit s'anava diluint i el Liverpool començava a sentir-se a gust al terreny de joc.

Amb aquest panorama s'arribava a la fi dels primers 45 minuts de partit.

A la represa els visitants es van posar el mono de feina i al minut 52 Carlos Alonso avançava al Liverpool al marcador. Els locals, lluny de rendir-se i tirar la tovallola, van seguir lluitant i intentant posar contra les cordes al Liverpool F.C. Però aquest no es van deixar impressionar i Antonio Muñoz un altre cop marcava el tercer gol quan faltaven 20 minuts per la conclusió del matx.

Així doncs el Liverpool es manté a la zona privilegiada de la classificació mentre que la U.D Àguila haurà d'esperar un setmana més per mirar d'estrenar-se a la competició.