Un incendi descobreix una plantació interior de marihuana en un pis de Sant Crist

  0
  marihuana.JPG

  30/04/2014 – Els Mossos d’Esquadra han denunciat dos homes de 27 i 28 anys d’edat, veïns de Badalona, per un presumpte delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.

  Els Mossos d’Esquadra han denunciat dos homes de 27 i 28 anys d’edat, veïns de Badalona, per un presumpte delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc el passat 17 d’abril, quan es va produir un incendi en una finca del carrer Milà i Fontanals del barri Sant Crist de Badalona. Per tal de poder accedir a l’immoble incendiat, els bombers van haver d’entrar a l’habitatge del costat i en entrar en una de les habitacions van poder observar tot un seguit de plantes, presumptament cànnabis.

   

  La dotació de bombers va informar a la Guàrdia Urbana i als Mossos, que van confirmar les sospites. Arran d’aquesta actuació, agents de la Unitat d’Investigació de Badalona van intervenir tot el material del pis.

   

  Els dos inquilins del pis tenien destinades dues habitacions única i exclusivament al cultiu de marihuana. Es van trobar 70 plantes, diversos productes per l’abonament i  una màquina d’ozó, així com aparells temporitzadors i d’aire condicionat.

   

  Els dos homes hauran de comparèixer als Jutjat de Badalona.