Un incendi obliga a desallotjar un edifici al barri de Sant Roc

  0
  49
  incendi sant bru.jpg

  27/06/2015 – Només va haver de ser atesa una persona per un atac d'ansietat; una estona més tard, un segon habitatge va cremar al carrer Sant Bru.

  Un incendi va obligar a desallotjar ahir al matí un edifici del carrer Còrdova del barri de Sant Roc. El foc va començar abans de les 11 del matí a la cuina d’un dels pisos de la tercera planta del número 1 del vial i els bombers van evacuar tots els veïns del bloc com a mesura preventiva. Hi van treballar sis dotacions durant unes dues hores i una ambulància del SEM, que va assistir una dona per un atac d’ansietat, encara que no es van haver de lamentar més ferits ni danys greus.

   

  Incendi al carrer Sant Bru

   

  El de Sant Roc no va ser l’únic incendi d’ahir. Cap a la una del migdia, un altre incident va ser declarat al número 51 del carrer Sant Bru, al barri de Casagemes. El foc es va produir en un habitatge de planta baixa més dos pisos i l’origen de les flames va ser el menjador de la primera planta. Va cremar tota una habitació i la resta de la finca va quedar afectada pel fum. No obstant, no hi va haver cap persona afectada i les cinc dotacions de bombers que hi van treballar van controlar la situació en una hora.