Un maleït penal al temps afegit glaça el Badalona (1-1)

0
    29
    Flash BDN

El Badalona va tenir a tocar la victòria en la passada jornada de lliga davant el CD Ebro a l’Estadi (1-1).

Un maleït penal a favor del conjunt aragonès va congelar els escapulats – en una freda tarda a la ciutat – i sense temps de reacció per poder recuperar l’avantatge. El conjunt de Javi Moreno es va avançar gràcies al gol inicial del badaloní Toni Larrosa.

El partit a l’Estadi va ser força igualat en la primera part, però amb un Badalona amb més olfacte i perill en atac.

Jaume Pascual va poder avançar els badalonins al primer temps, però els seus dos intents van marxar fora. Per la seva part, l’equip de Saragossa no va saber gestionar la possessió i transformar-la en perill.

Els dos conjunts van marxar a vestidors amb empat a zero i no va ser fins al segon equador de la segona meitat que es va inaugurar el marcador. Toni Larrosa va sorprendre amb una fuetada al fons de la xarxa en una jugada assajada.

Quan semblava que el marcador i la victòria seria del Badalona, un penal al minut 94 va glaçar l’Estadi i el Badalona va deixar de sumar dos punts molt valuosos per apropar-se a la zona tranquil·la.