Una passejada nocturna a Ca l’Arnús per conèixer el món dels ratpenats

  0

  06/09/2014 –

  El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acollirà aquest dissabte, 6 de setembre, l’activitat ‘Nit dels ratpenats al parc de Can Solei i Ca l’Arnús’, promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona i que desenvolupa el Museu de Ciències Naturals de Granollers amb la col·laboració de l’Associació Naturalista ALOC. L’activitat començarà a les 20 hores i està previst que s’acabi a les 23 hores. La gran acceptació que ha tingut ha fet que totes les places disponibles ja estiguin plenes.

   

  L’acitivitat començarà amb una visita guiada al parc i una xerrada introductòria per tal de conèixer els ratpenats. Per això es farà una xerrada amb projecció d’imatges. Posteriorment hi haurà una passejada nocturna pel parc amb l’objectiu d’observar l’activitat dels ratpenats mitjançant l’ús de detectors d’ultrasons.

   

  Aquesta activitat forma part del 10è aniversari de la Nit dels ratpenats que el Museu de Ciències Naturals de Granollers organitza a tot Catalunya. Aquesta institució investiga i promociona la conservació dels quiròpters o ratpenats des dels anys 80. Alguns dels projectes més actius són: SOS ratpenats, Nit dels ratpenats, QuiroRius i Control de plagues.