Ventura: “Haurem d’estar molt concentrats per guanyar l’Obradoiro”

  0
  55
  ventura canàries.JPG

  11/01/2013
  El verd-i-negre creu que "cal estar molt atents als seus jugadors importants" i que "si aconseguim aturar-los tindrem més possibilitats d'aconseguir la victòria"

  L'escorta del Fiatc Joventut, Albert Ventura, ha assegurat que caldrà "estar molt concentrats" i "treballar molt" per guanyar l'Obradoiro.
  Ventura creu que el partit contra el Madrid va ser "bo per seguir progressant perquè vam competir fins el final", apunta el debutant, que creu que "això sempre és el més important".

  El verd-i-negre pensa que per competir contra el rival de diumenge "cal estar molt atents als seus jugadors importants". Kendall (15,6 de valoració), Corbacho (13,3) i Andrés Rodríguez (11,8) són els jugadors més destacats del conjunt gallec, i segons Ventura "si aconseguim aturar-los tindrem més possibilitats d'aconseguir la victòria".

  En la mateixa línia que Pere Tomàs, Ventura considera que "tot i que ells es juguen entrar a la Copa del rei, per nosaltres és important guanyar davant la nostra afició", malgrat ha acabat advertint del perill d'un equip "que ha guanyat a Màlaga, Vitòria i Barcelona".