‘Via Crucis’ del Badalona al Nou Sardenya (2-1)

0
    23
    Flash BDN

El Badalona va patir al Nou Sardenya la derrota més dolorosa del curs, tot i que la nefasta temporada dels escapulats és tot un conjunt de jornades i decepcions constants. Els badalonins van perdre contra l’Europa i tenen un peu a la Tercera RFEF (2-1), la cinquena categoria nacional.

El primer temps a la Vila de Gràcia es va disputar sense cap ocasió durant el primer quart d’hora. Pol Ballesteros, però, va trencar aquesta dinàmica i va avançar el Badalona després d’aprofitar una pilota a l’espai i superar Sergio amb una jugada personal. Duel disputat amb nombroses ocasions i aproximacions del ‘Bada’.

Carri i Toni Larrosa van poder augmentar la diferència abans del descans. Bon primera meitat escapulada a Gràcia amb un ritme i domini de menys a més per part del conjunt de Javi Moreno.

A la represa, el Badalona va mantenir el seu olfacte golejador i Sasha va poder augmentar la diferència en dues ocasions molt clares que no van finalitzar entre els tres pals.

Però amb l’olfacte no hi ha prou al futbol i en la primera clara entre els tres pals de l’Europa, Albert Martí va empatar el duel. Un marcador agre que es va agreujar encara més.

Dos minuts després va empitjorar el resultat amb un nou gol de David Jiménez des del punt de penal i que psicològicament va bloquejar els atacs del Badalona.

Cap ocasió més a favor dels badalonins al darrer tram de partit i el Badalona que té la salvació molt coll amunt, quan només resten 12 punts en joc i la permanència és manté a 4 de distància.