Xavi Grau, Minguella: “Hem quedat primers, però no es premia la regularitat”

  0
  AE Minguella

  La temporada 2015 – 2016 va ser el darrer curs de la Minguella a Copa Catalunya, és a dir, vuit anys sense trepitjar-la. Massa temps sense gaudir de la màxima categoria autonòmica per a un dels clubs referents de basquetbol a Badalona.

  El sènior A blau vol que aquest any sigui el del retorn de la Minguella a Copa. Després de finalitzar la lliga regular en primera posició, l’equip de Xavi Grau arrenca aquest cap de setmana la fase final amb la disputa de la lligueta del play-off. Només el campió de cada grup assolirà l’ascens i la Minguella ho intentarà contra Grup Barna, Palamós, Sama Vilanova com a rivals.

  Confecció de la plantilla 2021 – 2022

  “A principi de temporada vam mantenir el bloc del curs anterior, només vam efectuar dues incorporacions. Quan vaig fitxar per la Minguella, fa tres anys, l’objectiu era justament aquest: tornar el club a Copa Catalunya. Com a estructura esportiva, la Minguella es mereix aquest ascens de categoria.

  Campions de grup, però sense premi

  “Aquesta temporada, el sistema del Pla de Competició canvia molt i no es premia la regularitat. Nosaltres hem finalitzat la primera fase en primera posició i et jugues l’ascens en la segona fase”.

  “En un grup de quatre equips, a dues voltes únicament el millor de cada grup aconsegueix aquest premi de Copa Catalunya i tots els equips comencem de zero. Més enllà de la preparació dels conjunts, també hi ha altres factors externs com la covid o qualsevol lesió que es pugui produir. No es premia la regularitat de tota la temporada. Tenim aquesta mentalitat i anirem a totes”.

  El millor segon podria ascendir

  “Si fas números i no hi ha cap reestructuració de competicions, algun segon hauria de pujar. Crec que hauran més de quatre places d’ascens. Ara bé, hem de quedar primers per assegurar l’ascens”

  Anàlisi de la lliga regular

  “Hem anat de menys a més, a la primera volta vam tenir quatre derrotes i a la segona només hem perdut un partit. Això mostra una millora en l’equip, que ens anem coneixent més i ens adaptem a la nova dinàmica. Encara tenim potencial i intentarem arribar en les millors condicions a la fase.

  Convocatòries dels joves del planter

  Durant tota la temporada hem tingut l’ajut del sènior B i ens han ajudat moltíssim, fins i tot jugadors del sots21. La Minguella B també està lluitant per l’ascens i tampoc volem perjudicar-los esportivament”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí