Viatge accidentat a Finlàndia, que endarrereix a dimecres el partit amb el Kataja

  0
  DKkbs6LWsAAE74f.jpg

  26/09/2017 – El Divina Seguros Joventut es jugarà finalment aquest dimecres la seva supervivència europea a Joensuu, Finlàndia (17.30 h, TeleB i Esport3) després d'un accidentat viatge que ha obligat a ajornar el matx un dia. La derrota a l'Olímpic per 75-79 contra el Kataja Basket ha deixat els verd-i-negres en una situació límit. 

  26/09/2017 – Odissea del Divina Seguros Joventut per poder arribar fins a Joensuu, Finlàndia. Els verd-i-negres es jugaran finalment la seva supervivència europea aquest dimecres (17.30 h, TeleB i Esport3), un dia més tard del previst, després d'un accidentat viatge que ha obligat a endarrerir el matx. Per culpa de la boira l'expedició verd-i-negra no ha pogut aterrar després de tres intents a Joensuu i ha hagut de tornar a Hèlsinki. El viatge s'ha fet finalment amb autocar junt amb els àrbitres del matx i finalment, després de 34 hores des que va sortir de Badalona, l'expedició verd-i-negra ha arribat al seu destí. Un desplaçament inacabable que suposa un entrebanc afegit per als verd-i-negres, que estan obligats a no fallar. La derrota a l'Olímpic per 75-79 contra el Kataja Basket els ha deixat en una situació límit i han de remuntar aquests quatre punts de desavantatge si no volen dir adéu a la Basketball Champions League. 
  La Penya afronta el matx amb les baixes conegudes d'Alex Ruoff i José Nogués, mentre que Tomasz Gielo i Saulius Kulvietis són novetat en l'expedició verd-i-negra. En el cas de lituà, però, la seva participació és dubtosa i no es decidirà si juga fins a l'últim moment. També han viatjat els joves Pol Molins i Joel Parra, habituals amb el primer equip en els darrers compromisos, mentre que Omari Gudul s'ha hagut de quedar a Badalona per problemes amb el visat. 
  Diego Ocampo confia a recuperar l'equip en l'aspecte físic (pel cansament del viatge i perquè serà el quart partit en vuit des) i també des del punt de vista anímic, després del cop rebut diumenge. “En el partit d'anada ens va faltar continuïtat i la necessitem a nivell ofensiu i defensiu”, ha confessat el tècnic verd-i-negre, que es mostra convençut que els seus jugadors aprendran dels errors del primer assalt per poder capgirar la situació. “Hem de jugar acció a acció, no hem de pensar ‘això ja està fet’. També hem de tenir paciència, no cal resoldre tots els atacs a la primera. En tot cas això ens servirà per millorar. Hem de recuperar-nos, del partit i del viatge, per competir de la millor manera possible”, ha conclòs.