Victòria dels Taurons en la seva estrena a la segona divisió catalana

  0
  Rugby.jpg

  17/01/2017 – El Rugby Club Badalona s’enfronta al Vilanova i la Geltrú i guanya per un clar 49 a 21.

   

  L’equip sènior dels Taurons de Badalona va aconseguir diumenge la primera victòria davant el SEL Vilanova i la Geltrú en la seva estrena en la segona divisió catalana.

   

  Les vacances sembla que han assegut bé a l’equip sènior del Rugby Club Badalona que van aconseguir guanyar al seu camp de Can Ferrater per un 49 a 21 a l’equip del Vilanova i la Geltrú en el primer partit dels badalonins després de les vacances de Nadal.

   

  Els de Badalona tenen molt clar quina és la seva proposta de rugbi amb el perfil físic dels seus jugadors: homes petits i de cames ràpides. Volen la pilota per jugar-la, sempre que puguin, a la mà, guanyar molts metres per tal de fer mal a les defenses contràries.

   

  L’altra eina dels Taurons, quan els jugadors contraris disposen del control de la pilota, és la pressió i sobretot cal destacar el seu eficaç a la mà que tan bons resultats li van donar des de la temporada passada a l’equip sènior del Rugby Club Badalona.

   

  El resultat final, 49 a 21, podria fer pensar que el partit va ser fàcil pels badalonins, res més lluny de la realitat. El Vilanova va estar un digne rival amb bones mans dels seus jugadors per la recepció de pilotes i que van placar en defensa de manera ordenada les diferents onades d’atac dels tres quarts badalonins.

   

  Al final de la primera part, el partit era favorable als Taurons per un resultat al marcador de només de 21 a 14.

   

  Cal destacar també, especialment, el treball que ha fet dins del paquet de davanters del Badalona, el veterà Rodrigo Antón, que s’ha multiplicat en les feines defensives i atacants, i també el debut en el quinze dels Taurons del jugador romanès, Alexandru Andrey Abaregu, que ha protagonitzat diferents jugades d’atac i va aconseguir un parell d’assaigs.

   

  Ara els Taurons de Badalona tenen que millorar en el seu aspecte de rodatge físic i afrontar d’aquesta manera, amb les millors garanties, el desplaçament de cara al pròxim diumenge al sempre complicar camp del Reus Esportiu.