Les fotos i els vídeos del comiat verd-i-negre

  0
  49
  2.jpg

  30/05/2014
  Els jugadors i l'afició van acomiadar la temporada amb un sopar al Mas Ram amb menys incertesa que altres temporades

  La plantilla del FIATC Joventut, acompanyada per la del Prat que acaba d’aconseguir l’ascens a la Leb Or, es va acomiadar de l’afició amb un sopar al Centre Esportiu Mas Ram.

  Tot i les dificultats meteorològiques, la resposta de la gent va ser increïble, i els aproximadament 200 assistents van fer petita la sala en la que es va celebrar el sopar.

  Els jugadors van ser molt atents amb els aficionats que es van poder fotografiar amb els seus ídols i van passar una estona distesa. Després cada integrant de la plantilla va sortejar la seva samarreta de joc.

  Llavors Nacho Llovet va ser el primer en agafar la paraula per agrair l’assistència de la gent però també el suport de l’afició durant tot l’any. “De totes les temporades en les que porto al 1r equip aquesta crec que és la que hem fet més comunió”, declarava el capità. Un per un excepte Caven, el més tímid,i Joseph, que ja ha marxat al seu país, els jugadors van prendre el torn de paraula.

  Els moments més divertits dels parlaments va ser quan li va tocar parlar a Shurna i Miralles va fer una traducció molt deliberada de les paraules del d’Illinois: “M’agrada molt la Sagrada Família, però sobretot passejar i asseure’m als bancs de la rambla de Badalona”.

  Entre discurs i discurs tots van coincidir en apuntar la continuïtat d’aquest projecte i la importància del Prat pel futur del FIATC Joventut. .