Victòria vital pel Badalona

0
    88
    Els escapulats superen al Prat (2-0) i respiren a la classificació
    Triomf que dona vida al CF Badalona. Pels tres punts i, sobretot, per les sensacions en com s’han obtingut. El conjunt de Santi Álvarez va superar de manera clara al Prat per 2-0. L’inici de partit va ser competit per part dels dos equips, però cap a la mitja hora de joc, els badalonins van exigir-se més i van començar a generar més perill. Al minut 31, el davanter escapulat Wallid, amb una gran acció col·lectiva de Larrosa, va situar l’1-0 a l’electrònic.
    A la segona part, el Badalona ha continuat mantenint la superioritat i ha marcat el gol de la sentència per mitjà de Wallid un altre cop, amb segona assistència de Larrosa. La millora de joc es va poder plasmar en tot el partit, mostrant un Badalona més sòlid en la defensa i molt més efectiu en les ocasions de gol. Amb aquesta important victòria, els badalonins es situen tretzens a dos punts per sobre del descens.
    La notícia més positiva és que el Badalona ha marcat més gol en les dues últimes jornades que en el cinc anteriors juntes.
    Els escapulats es desplaçaran aquest pròxim cap de setmana a Rapitenca, rival que és el cuer del grup i on es pot allargar les bones sensacions.