Xavi Gonzàlez lidera el cop d’autoritat del Sant Josep (87 a 64)

  0
  x publicar.JPG

  22/10/2013
  L'aler parroquial va desarticular la bona defensa de la Salle Manresa amb un encert increïble que ni els 2 contra 1 dels visitants van poder aturar

  El Sant Josep va aconseguir un triomf que referma la clara candidatura d'estar entre els millors del grup 2 de la 1a Catalana. 
  Els parroquials es van desfer de La Salle Manresa, un dels rivals de la part alta, amb contundència i aconseguint 23 punts de marge pel partit de tornada.

  Part de l'èxit dels groc-i-liles correspon a Xavi Gonzàlez, que semblava estar tocat per una vareta màgica. 
  L'aler del Sant Josep va anotar 30 punts amb una sèrie de llançaments increïbles, molt ben defensats i alguns amb 2 jugadors a sobre

  Els punts de Gonzàlez van servir per obrir el primer forat (17 a 9) i per fer més gran la ferida abans de la mitja part (40 a 21). Quan va descansar a la 1a part, Cala i Diego van fer agafar-li el relleu amb cistelles de molt de talent, davant una defensa gairebé tant bona com la del Sant Josep.

  A la represa, els visitants van sortir molt més intensos, i en només 50 segons van clavar un 0 a 7 que va encendre totes les alarmes (40 a 28). 
  De nou Xavi Gonzàlez va ser l'encarregat d'arreglar-ho, amb accions individuals que cap jugador manresà va poder aturar (62 a 39). 

  La Salle Manresa sempre va seguir treballant i després de 2 triples seguits es va posar a 11 (69 a 58). Aquest cop van ser els altres dos veterans de l'equip, Juanan i Diego, els que van sortir al rescat i van acabar amb l'últim intent de remuntada dels visitants, que es van acabar enduent massa càstig.

  El proper partit dels parroquials serà diumenge a les 17h a la pista del Santpedor.