El Centre Parroquial vibra amb l’Infantil del Sant Pep (62-59)

  0
  36
  infa170115.jpg

  16/01/2017 – Els parroquials estrenen el 2017 guanyant l’Escola de Bàsquet Girona Marc Gasol amb un triple en l’últim segon.

   

  No va ser el seu millor partit, però sí que va tenir el desenllaç més feliç. Després de completar una fase prèvia realment positiva, guanyant nou de les deu jornades disputades, l’Infantil ‘A’ del Sant Josep es disposava a estrenar el nou any mantenint la bona dinàmica del 2016.

   

  El conjunt groc-i-lila debutava en la fase regular de nivell A1 rebent l’EBG Marc Gasol, rival que els posaria les coses difícils. El Sant Josep es mostraria més irregular de l’esperat, però un bon últim quart seria suficient per vèncer.

   

  En l’última possessió del xoc, el marcador del Centre Parroquial dibuixava un empat a 59. Restava només un atac i la pissarra badalonina entraria a escena. El Sant Pep sabria moure la defensa gironina a la perfecció, atraient-la cap a un costat de la pista per deixar lliurat Pol Correa.

   

  El ‘8’ parroquial podria rebre sol a només dos segons per la conclusió, sent capaç de fer un bon tir que acabaria entrant net i sobre la mateixa botzina de possessió. El millor, però, no seria el triple, sinó la posterior celebració d’equip viscuda per tota la plantilla del Sant Josep al centre de la pista. Per experiències com aquesta, a Badalona el bàsquet mou tant.