Maldonado: “Si Trias està jugant més, és perquè està millor que Llovet”

    0
    29
    maldonado 11.JPG

    13/12/2012
    El tècnic verd-i-negre diu que "no tinc cap queixa de Llovet, que està entrenant a bon nivell" i que està "content de que hi hagi aquesta competència"

    L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha parlat sense embuts sobre la situació de l'equip.
    Havent deixat clar en més d'una ocasió que és molt difícil fer jugar els 5 pivots, Maldonado ha reconegut que "si en els últims partits Trias està jugant més, és perquè està millor que Llovet".
    El tècnic verd-i-negre diu que "no tinc cap queixa de Llovet, que està entrenant a bon nivell", i està "content de que hi hagi aquesta competència".

    Maldonado ha estat crític amb el rendiment de l'equip, que creu que és "massa previsible" i d'alguns jugadors: "depenem molt de que molta gent no sumi, i si hi ha gent que no fa els límits, en alguna posició més que altre, no surten els comptes".
    Tot i això, l'adrianenc no creu que l'equip tingui un problema d'anotació "perquè tant contra el Barça com el dia del Canàries vam fer-ho durant 3 quarts".

    Maldonado també s'ha referit a Pere Tomàs, que va fer el seu millor partit contra el Barça, i ha explicat que tot i ja està 100% recuperat de la lesió "cal veure com evoluciona, esperar que tingui continuïtat física i que pugui entrenar dos mesos seguits al màxim nivell".