Katsikaris: “Ens ha sorprès el seu desencert”

    0
    36
    fotis katsikaris acbphoto.jpg

    17/02/2013
    El tècnic grec ha avisat als seus jugadors que la Penya podia trobar l'encert en qualsevol moment però admet haver quedat sorprès pel desencert verd-i-negre

    L'entrenador de l'Uxue Bilbao Basket, Fotis Katsikaris, ha reconegut estar "sorprès" pel desencert de la Penya perquè "tenen jugadors amb bon tir". Aquestes han estat les seves declaracions després del partit:

     

     

    "En aquesta alçada de la temporada, guanyar fora a un equip com la Penya és important, i més per nosaltres que dimarts vam jugar una final a l'Eurocup"

    "Estàvem defensant be i es veritat que ells no tenien encert. Podríem haver tingut un marcador millor a la mitja part per tal i com anava el partit"

    "A la segona part, amb millor defensa i més control del rebot, sobretot defensiu, hem pres bones decisions en atac per controlar el partit"
    "M'ha sorprès el seu desencert perquè tenen jugadors amb bona mà. A la mitja part he dit que estiguéssim atents perquè acabarien ficant. Quan estàvem 12 amunt n'han fet 3 de seguits per acostar el marcador. M'ha sorprès molt perquè tenen jugadors amb bon tir".