ICV-EUiA engega el procés de debat per elaborar el seu programa

    0
    31
    icv.jpg

    24/02/2015 – ICV-EUiA va iniciar la passada setmana el procés de debat ciutadà i recollida de propostes per configurar el programa electoral i de govern de cara a les municipals del maig.

    ICV-EUiA va iniciar la passada setmana el procés de debat ciutadà i recollida de propostes per configurar el programa electoral i de govern de cara a les municipals del maig. La primera trobada va estar emmarcada en l’àmbit de la salut pública. El coordinador local d’EUiA, Toni Barbarà, i el candidat d’ICV, Àlex Mañas, van presentar les propostes de la coalició i van recollir les opinions dels assistents.

     

    Les propostes més destacades d’ICV-EUiA en matèria de salut pública són restablir la gratuïtat del servei de teleassistència domiciliària i recuperar la gestió directa del servei per part de BSA, recuperar els serveis externalitzats per BSA, impulsar un programa específic de prevenció i tractament dels problemes de salut mental causats directament per la pobresa i la crisi econòmica i implementar mesures de coordinació i actuació conjunta entre la xarxa de serveis socials municipals i la existent en l’assistència primària, entre altres.