A 40 minuts de la final

0
28

La Penya té una oportunitat històrica per a canviar la història més recent del club als nivells més alts. 40 minuts per derrotar al Gran Canària i classificar-se per a la final de l’Eurocup (21:00h peninsular).

Els verd-i-negres tindran al davant un equip exigent en defensa, a qui menys rebots ofensius li agafen per partit (9,1) i amb un gran potencial ofensiu, liderats per Brussino, Inglis, Shurna i AJ Slaughter, que anoten 86,3 punts per partit, a més d’elaborar un gran joc col·lectiu amb 20,6 assistències (segon màxim).

Si ens remuntem als precedents, el passat no és favorable al Joventut. Els badalonins no guanyen a Gran Canària des del 2019, i aquesta temporada ha perdut els dos partits de lliga. Per això, a unes semifinals europees, és insignifcatiu. Són 40 minuts en què tot importa i qui minimitzi els errors i aprofiti els del rival, tindrà més opcions.

El Joventut comptarà amb tota la plantilla excepte el lesionat Pau Ribas, que també ha viatjat amb l’equip per fer costat i ajudar als seus companys.