A Sierra Nevada amb un ull posat a Amsterdam

  0
  75
  mireia-belmonte-fina.jpg

  06/11/2015 – Mireia Belmonte es concentra en altura per preparar els nacionals de piscina curta i la XII edició de l’Amsterdam Swim Cup.

   

  Des del passat divendres, el gruix de l’equip espanyol de natació s’ha traslladat al CAR de Sierra Nevada per dur a terme una concentració en altura que s’allargarà durant quasi un mes. La badalonina Mireia Belmonte encapçala l’equip de 16 nedadors, els quals es mantindran a terres andaluses fins al pròxim 25 de novembre.

   

  L’objectiu d’aquesta concentració, supervisada com sempre per Fred Vergnoux, és obtenir la càrrega de treball necessària per poder finalitzar la temporada de piscina curta i començar la preparació olímpica amb garanties. L’equip espanyol realitzarà una nova estada al CAR de Sierra Nevada entre els mesos de gener i febrer.

   

  Pròximes competicions

   

  Després de reaparèixer a Terrassa, el calendari de competició que afrontarà Mireia Belmonte ja s’ha definit. La doble medallista olímpica participarà al campionat d’Espanya de piscina curta (del 27 al 29 de novembre a Gijón), cita que servirà com a prova per l’Amsterdam Swim Cup (10-13 de desembre).

   

  Aquesta última competició se celebra en piscina llarga i és classificatòria pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. Belmonte ha estat inscrita en un total de nou proves.