0
    35
    j13.JPG
    04/03/2014
    Els de Ramon Pla van competir durant 35 minuts, però es van acabar enduent una tova

El Tiana es va endur massa càstig a la pista del Palamós, d'on va sortir derrotat per 91 a 70. Els de Ramon Pla van competir durant 35 minuts, però se'ls va acabar les forces abans d'hora i van caure per 21, la màxima del partit.

El bon joc dels del Baix Maresme els havia permès marxar només un avall en el marcador a la mitja part (40 a 39). A la represa, la igualtat es va mantenir fins l'últim quart, en que l'encert exterior del Palamós va obrir un forat de 10 punts. Llavors el Tiana va abaixar els braços i va acabar rebent una tova.

La derrota, combinada amb el triomf del Ripoll contra el Lliçà d'Amunt, fa que l'equip torni a estar en zona de descens directe.
    Els de Ramon Pla miraran de sortir-hi guanyant aquest dissabte a les 18h a casa a l'Adepaf Figueres, el cuer de la competició